Cloud

Ett ekosystem fullt av möjligheter

Med lokal närvaro, hög kompetens och global styrka i ryggen har Ingram Micro Cloud de bästa förutsättningarna att stötta våra nordiska partners i den digitala transformationsresan mot molnet. Möjligheterna är oändliga vare sig du vill handla licenser, skapa din egen marknadsplats eller få support kring molnimplementationer. Som en del av Ingram Micro Clouds stora ekosystem kan du som partner ta del av fördelaktiga erbjudanden och supportera din kundbas. Samtidigt kan du snabbt anpassa dig efter marknaden – vi gör det åt dig!

I vårt Cloud Marketplace – den största marknadsplatsen i världen med över 10 miljoner seats – finns ett stort utbud av både SaaS- och IaaS-tjänster. Här finns några av de största mjukvarutillverkarna, exempelvis Microsoft, Dropbox, Adobe, Avepoint, Acronis och många fler och här kan du effektivisera dina molnaffärer och spara både tid och pengar. Molnaffären växer varje dag – och vi samlar allt på ett och samma ställe.

Vårt dedikerade licensteams och våra specialister stöttar dig hela vägen till molnet. Med våra skräddarsydda partnerprogram inom exempelvis Microsoft för MWP, Azure och Dynamics kan du vara säker på att alltid få access till verktyg, fördelar och dedikerade resurser för att du ska öka din kompetens och konkurrenskraft.

Vi finns här för dig!
 Kontakt oss
Cloud Marketplace

Efterfrågan på molntjänster visar inga tecken på att avta. Oberoende mjukvaruleverantörer (ISVs) och Managed Service Providers (MSPs) måste vara redo att leda sina kunder in i molnet och tillhandahålla rätt molnlösningar när efterfrågan kommer, annars riskerar de att förlora sina kunder.

Cloud Marketplace är en unik handelsplattform online som påskyndar tillväxten genom att utöka tjänsteerbjudandet och diversifiera intäktskällor och på så sätt tillfredsställa kundernas behov av molntjänster.

 • Kom igång med försäljning av molntjänster på bara några minuter med noll uppstartskostnad, inga kontraktsförhandlingar, snabb aktivering, enkel fakturering och en centraliserad kontrollpanel.
 • Utforska och sälj från ett oändligt utbud av tjänster som kontinuerligt uppdateras med nya och förbättrade tjänster allt eftersom de kommer in på marknaden.
 • Underlätta för kunderna och gör köpen enklare genom ett användarvänligt gränssnitt och introducera dem till de nyaste, banbrytande molntjänsterna.

Läs mer om cloud marketplace här.

Mobilitet_Telekom_Tillbehor
ÖKA ÅTERFÖRSÄLJARENS FRAMGÅNG MED GTM-VERKTYG OCH ETT BRETT PRODUKTUTBUD
 • Använd priser och villkor som redan har förhandlats av Ingram Micro och spara in på juridiska resurser och kostnader.
 • Utöka din räckvidd och öka kundvärdet genom starkare relationer, bredd i produktutbud och konkurrenskraftiga kampanj- och paketerbjudanden.
 • Utnyttja partnerskapet med Ingram Micro Cloud för GTM-verktyg, strategier och kundsupport för att omedelbar framgång.
EFFEKTIVISERA BACK OFFICE MED SAMLAD KONTROLL
 • Minska kontaktytorna mot leverantörer av molntjänster och spara på så sätt tid och kostnader på operativa resurser.
 • Effektivisera era back office-processer genom konsoliderad fakturering, verktyg för kund- och återförsäljarkontroll och självbetjäningsfunktioner för kunder.
 • Förenkla upphandlingar och undvik svåra kontraktsförhandlingar.
OÖVERTRÄFFAT GLOBALT EKOSYSTEM
 • Anslut snabbt till nya marknader och nå nya slutanvändargrupper genom att utöka och diversifiera ditt erbjudande.
 • Ta steget in på den ledande marknadsplatsen online, där du omedelbart kan köpa, sälja och tillhandahålla etablerade och beprövade SaaS- och IaaS-molntjänster av bästa sort till dina kunder.
 • Skapa fördelaktiga partnerskap som leder dina kunder till molnet, ger nya intäkter och ökar kundnöjdheten.